Nyss hemkommen från öjn och Almedalsveckan. Det har varit några intensiva dagar. Filmade för Växjö kommun på måndag och tisdag. Det var sju panelsamtal som fokuserade på boende/byggande och på integration. Det fungerade bra att filma i Westanders Trädgård på Södra Kyrkogatan 13 i Visby. Allt var under ett tält vilken underlättade bländarinställningen när det var växlande molnighet och sol. Perfekt väder i övrigt, 18-20 grader. Ljudkillen var juste som lät mig tappa ljudet. På måndag tänkte jag sätta igång och redigera materialet.
I onsdags filmade jag också några Qoola Qvinnor på Visby Strand/Best Western. Det var en eftermiddag med utställning och föreläsningar blandat.
Jag passade också på att dela ut vykort med information kring crowdfundingkampanjen, att man kan maila mig så får de information när kampanjen drar igång. Hann väl dela ut 500 vykort av 2000, men än har inte någon från Almedalen kontaktat mig. Men man kan inte mer än att göra sitt bästa. Ska dela ut resten här i Växjö.

Idag ska jag redigera Ölands Dramatiska Teater och deras underbara föreställning Popcorn och Rufs – Allt om kärlek. Det är en lisa för själen och känns bra att göra en fredag i juli:).